Търсиш ли си работа?

MAPP е пътят към следващата добре платена работа

Ако сте безработни или неработещи, най-вероятно крачите по улиците в търсене на работа, с която да си плащате сметките и ежедневната Ви мантра е: “Имам нужда от нова работа!”. Не искате да си казвате това отново и отново, докато прескачате от едно неподходящо място към друго. Направете крачка назад и се уверете, че търсите това, което наистина Ви подхожда, където ще можете да растете, да бъдете предизвикани, да постигате по-голям успех и да се чувствате удовлетворени.

Най-добрият онлайн тест за кариера, личностната оценка на MAPP може да ви помогне да се съсредоточите върху професията и работните места, които са най-подходящи за Вас. Не губете време, като си търсите нещо, което ще Ви кара да се чувствате потиснати, а намерете точното си място.

Бъдете уверени в себе си

С помощта на тест MAPP разберете повече за вътрешната си мотивация и намерете кариера, която ще обичате. Освен това имате възможност да получите своите резултати, както на български, така и на английски език. Това е голямо удобство, ако пожелаете да ги споделите с чуждоезични работодатели.

Тестът отнема 20 минути. Може да стартирате с безплатния вариант и след това да изберете един от трите платени пакета, в които ще получите пълен описателен анализ на вашите качества, както и списък с най-подходящите за Вас професионални области. А дори и да прекъснете теста по средата, винаги може да се върнете и да продължите от там, където сте спрели.